DENTAL CLINIC
×
  • صفحه نخست
  • خدمات
    • ایمپلنت دندان
    • لمینت دندان
    • اصلاح طرح لبخند
    • ترمیم ریشه دندان
  • بلاگ
  • سوالات متداول
  • درباره ما
    • معرفی کلینیک
    • بیمه های طرف قرارداد
    • سازمانهای طرف قرارداد
    • درمان اقساطی
  • تماس با ما

اصلاح طرح لبخند چیست و چگونه انجام می شود؟

اصلاح طرح لبخند چیست و چگونه انجام می شود؟
16 بهمن 98مقالات آموزشی دندانپزشکی

اصلاح طرح لبخند

بدون شک لبخند زیبا یکی از تاثیرگذارترین عوامل در افزایش اعتماد به نفس و روابط اجتماعی انسان‌ها است. اصلاح طرح لبخند به کلیه‌ی خدمات ترمیمی زیبایی گفته می‌شود که برای بهبود ظاهر دندان‌های شما به کار برده می‌شوند.

منظور از اصلاح طرح لبخند چیست؟

همانطور که گفته شد، اصلاح طرح لبخند شامل یک سری از خدمات زیبایی است. اما همیشه قدم اول برای این کار، تامین سلامت عمومی دندان‌ها است. افراد با دندان‌های پوسیده، آسیب دیده و یا دارای لثه‌های ملتهب و حاوی عفونت کاندیدای مناسبی به منظور اصلاح طرح لبخند نخواهند بود. بنابراین نیاز است تا پزشک در ابتدا به درمان تمامی مشکلات دندان شما پرداخته و پس از تامین سلامت کامل دندان‌ها به زیبا سازی بپردازد.

عوامل بسیار زیادی در زیبایی ظاهری دندان‌ها نقش دارند که از میان آنها می‌توان به این چند مورد اشاره کرد:

• سفیدی دندان‌ها یکی از مهم‌ترین عوامل در زیبا به نظر رسیدن لبخند هر فرد است. دندان‌های زرد و کدر شده نقشی بسیار منفی در ظاهر لبخند شما ایفا می‌کنند.

• هماهنگی خطوط لثه یکی دیگر از عوامل بسیار مهم در زیبایی است. بلند بودن بیش از حد لثه و یا نامتقارن بودن آن علاوه بر عدم زیبایی، موجب نامتناسب نشان دادن اندازه‌ی دندان‌های شما می‌شود.

• مرتب نبودن دندان‌ها به تنهایی می‌تواند حتی سفیدترین و سالم‌ترین دندان‌ها را نیز بد قیافه جلوه دهد. خوشبختانه نامرتب بودن‌های جزئی به سادگی قابل اصلاح بوده اما در موارد پیچیده‌تر نیاز است تا درمان ارتودنسی بر روی دندان‌ها صورت بگیرد.

• شکستگی و یا فاصله‌‌ی زیاد میان دندان‌ها نیز یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در زیبایی لبخند است که خوشبختانه امروزه به کمک درمان‌های زیبایی مانند لمینت و کامپوزیت قابل اصلاح است.

• از دست رفتن و یا شکستن دندان‌ها به دلایل مختلف مانند تصادفات شدید و یا پوسیدگی‌های بیش‌ از اندازه که قابل به ترمیم نبوده و پزشک به ناچار مجبور به کشیدن دندان می‌شود نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که افراد به خصوص در سنین بالاتر با آن مواجه هستند.

 

برای اصلاح هر کدام از مشکلاتی که مطرح شد، راه‌های درمانی بسیاری وجود دارد که می‌توان از آنها برای اصلاح طرح لبخند استفاده کرد که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم. توجه داشته باشید که هر فرد با توجه به شرایط خود، نیاز به یک و یا چند عدد از درمان‌های زیر خواهد داشت.

 

بلیچینگ:

بلیچینگ
بلیچینگ (سفید کردن دندان) یکی از روش‌های علمی، موثر و بسیار کاربردی برای افزایش زیبایی است که با سفید کردن دندان‌ها به وقوع می‌پیوندد. در طول مدت این درمان رنگ دندان‌ها بین 2 الی 6 درجه روشن‌تر شده و لبخند زیبایی را برای افراد به ارمغان می‌آورد. این نوع از سفید کردن به دو روش 1.بلیچینگ در خانه و 2.بلیچینگ در مطب انجام می‌شود. انجام بلیچینگ در مطب معمولا در یک الی دو جلسه‌ی یک ساعته به اتمام می‌رسد. این در حالی است که مدت زمان انجام بلیچینگ در خانه بسیار بیشتر بوده و با توجه به تجویز پزشک حدود یک ماه طول می‌کشد. به همین دلیل در اصلاح طرح لبخند معمولا از روش بلیچینگ در مطب برای شما استفاده می‌شود.

مواد بلیچینگ حاوی نوعی از پراکسید هیدروژن است. پزشک پس از پوشاندن لثه‌ها و محافظت از آن‌ها مواد سفید‌کننده‌ی دندانی را روی دندان‌ها قرار می‌دهد و طی زمانی حدود یک ساعت، میزان روشن‌تر شدن دندان‌ها را کنترل می‌کند. در این روش کیت‌های(مواد سفید کننده‌ی دندان) متنوع با درصدهای مختلفی موجود است که قیمت‌های آن‌ها، بسته به نوع برند، بسیار متفاوت است.

 

لیفت لثه:

لیفت لثه می‌تواند از طریق تنظیم خط لثه زیبایی ظاهر لبخند را چندین برابر کند. این درمان به دو روش لیفت لثه با استفاده از تیغ جراحی و لیفت لثه با استفاده از الکتروسرجری یا لیزر صورت می‌گیرد که استفاده از روش الکتروسرجری به دلیل بستن هم زمان بافت‌ها در حین عمل، جلوگیری از خونریزی و ترمیم سریع‌تر بیشتر توصیه می‌شود. در این روش، پزشک پس از بی حس کردن موضعی منطقه‌ی مورد نظر، به تراش و فرم دادن لثه می‌پردازد. پس از این درمان که معمولا در یک جلسه انجام می‌شود، ممکن است تا چند روز درد و تورم را در لثه‌های خود احساس کنید که با استفاده از مسکن‌های معمولی به راحتی قابل کنترل است.

لمینت:

یک لایه‌ی سفارشی ساخته شده از جنس سرامیک است که پس از قالب گیری در آزمایشگاه ساخته شده و روی دندان‌های شما نصب می‌شود. لمینت می‌تواند مشکلات ظاهری بسیاری از قبیل بد رنگی، شکستگی، وجود لک‌های دائمی، فاصله دار بودن و کج بودن جزئی دندان‌ها را برطرف کند. فرایند قالب گیری و آماده سازی و نصب لمینت در حدود دو تا سه هفته به طول می‌انجامد. پس از آماده شدن لمینت سرامیکی، پزشک به صورت بسیار جزئی اقدام به تراشیدن دندان‌های شما می‌کند تا برای قرار گیری لمینت بر روی خود آماده شوند.

درست است که عمر لمینت از سایر روش‌های مشابه مانند کامپوزیت بیشتر است، اما این راه حل همیشگی نبوده و نیاز است تا بعد از مدتی مجددا دندان‌های خود را لمینت کنید. لمینت کردن‌های پی در پی اگر توسط پزشک با مهارت کافی انجام نشوند، به دلیل تراش خوردن دندان در هر بار قبل از نصب، می‌تواند آسیب‌هایی جدی به دندان‌های شما وارد کند و حتی موجب از دست رفتن دندان‌هایتان شود.

 

کامپوزیت:

استفاده از درمان کامپوزیت می تواند در مواردی مانند بد رنگی، شکستگی‌های جزئی و یا فاصله‌ی میان دندان‌ها بسیار موثر باشد. مواد استفاده شده در درمان کامپوزیت همان مواد پر کردنی دندان‌ می‌باشد که در صورت انتخاب درست کیس درمانی، می تواند بدون تراش و آسیب رساندن به دندان در طی یک جلسه انجام شود. مراقبت از کامپوزیت اگر به طور درست صورت بگیرد، می‌تواند برای مدت طولانی سالم بماند.

 

ارتودنسی:

ارتودنسی یکی از درمان‌هایی است که در موارد شدید به هم ریختگی دندان و مشکلات فک مورد استفاده قرار می‌گیرد. افرادی که دچار این مشکل هستند معمولا به علت فرم دندان‌هایشان، قادر به تمیز نگه‌داشتن کامل دندان‌های خود نبوده که همین امر موجب پوسیدگی‌های پی در پی دندان‌ می‌شود. درمان ارتودنسی دارای روال طولانی و نگه‌داری از آن نیز بسیار سخت می‌باشد. مدت درمان در این روش از حدود 6ماه شروع و بستگی به شدت به‌هم ریختگی، ممکن است تا چندسال به طول بیانجامد. همچنین به دلیل قرار گرفتن براکت‌ها به مدت طولانی بر روی دندان‌ها مشکلات بعدی از قبیل لک و زردی دندان‌ها نیز پس از ارتودنسی به وجود می‌آید که برای رفع آن باید از سایر روش‌های درمانی جانبی استفاده کرد.

 

بریج دندان:

بریج دندان
بریج دندان در واقع نوعی پروتز ثابت است که جهت اصلاح دندان‌های از دست رفته انجام می‌شود. بریج به کمک دندان‌های طرفین در جای خود محکم شده و می‌تواند ظاهر بسیار طبیعی به دندان‌های شما بدهد. بریج دندانی دارای مقاومت و عمر بالایی بوده به همین دلیل معمولا به عنوان یک درمان دائمی و در عین حال ارزان قیمت‌تر از روش‌های مشابه(مانند ایمپلنت) مورد استفاده قرار می‌گیرد. درمان با استفاده از بریج برای پر کردن جای خالی دندان‌ها می تواند از بروز مشکلات بعدی مانند بیماری‌های لثه و یا حرکت کردن ناخواسته‌ی دندان‌های دیگر‌ جلوگیری کند. بریج‌ها دارای انواع مختلفی بوده که روش نصب آنها با هم متفاوت است. پزشک می‌تواند با توجه به شرایط خاص هر فرد، نوع مناسب بریج را برای دندان انتخاب و اجرا کند.

ایمپلنت:

می‌توان گفت بهترین درمان برای پر کردن جای خالی دندان از دست رفته ایمپلنت است. دندان‌های ایمپلنت با استفاده از جراحی به صورت دائم به فک متصل شده و کاملا به صورت طبیعی عمل می‌کنند. با اینکه ایمپلنت یکی از درمان‌های بسیار پر هزینه جهت پر کردن جای خالی دندان‌ها است، اما به دلیل مزایای بیش از اندازه و عمر بسیار طولانی آن، همواره به عنوان یکی از بهترین راه‌های درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

اصلاح طرح لبخند را کجا انجام دهیم؟

شما می توانید بهترین مشاوره و خدمات به منظور اصلاح طرح لبخند را در اسرع وقت در کلینیک کادوس رشت دریافت کنید.

 

 

 

 

 

دیدگاه خود را ارسال کنید لغو


For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

ما را بیابید

نشانی
گیلان، رشت، فلکه قلی پور، کلینیک دندانپزشکی کادوس نصر

ساعت کاری
شنبه تا پنج شنبه : ساعت 9 صبح الی 12 شب

جستجو در سایت

آخرین مقالات دندانپزشکی

  • مراقبت از دندان‌ها در بیماران دیابتی تیر 25

    دیابت از جمله بیماری‌هایی است که می‌تواند بر روی سلامت...

  • پیوند استخوان فک چیست و در چه مواردی ضروری است؟ تیر 15

    شاید شما هم فکر کنید که استخوان، جسم سخت و...

  • جراحی فرنوم یا فرنکتومی چیست؟ تیر 4

    فرنکتومی یا جراحی فرنوم عمل ساده و متداولی است که...

  • آیا جرم گیری دندان به دندان‌ها آسیب می‌رساند؟ خرداد 25

    جرم گیری دندان فرآیندی است که به‌صورت روزانه و برای...

آخرین دیدگاه‌ها

  • حسن جباری در پوسیدگی دندان

تماس با ما :

013-33131254

info@kadusdent.com

گیلان، رشت، فلکه قلی پور، کلینیک دندانپزشکی کادوس نصر

ساعات کاری :

شنبه تا پنج شنبه : ساعت 9 صبح الی 12 شب

جمعه ها: تعطیل


آخرین مقالات آموزشی

  • مراقبت از دندان‌ها در بیماران دیابتی تیر 25

    دیابت از جمله بیماری‌هایی است که می‌تواند بر روی سلامت...

  • پیوند استخوان فک چیست و در چه مواردی ضروری است؟ تیر 15

    شاید شما هم فکر کنید که استخوان، جسم سخت و...

  • جراحی فرنوم یا فرنکتومی چیست؟ تیر 4

    فرنکتومی یا جراحی فرنوم عمل ساده و متداولی است که...

  • آیا جرم گیری دندان به دندان‌ها آسیب می‌رساند؟ خرداد 25

    جرم گیری دندان فرآیندی است که به‌صورت روزانه و برای...

  • درمان لبخند لثه‌ای به کمک جراحی لیفت لثه خرداد 16

    لبخند لثه‌ای مشکل رایجی است که به خاطر رشد بیش...

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به کلینیک کادوس می‌باشد
طراحی و پشتیبانی توسط | گروه فناوری اطلاعات ژنیک
گلوریت

گلوریت