ایمپلنت

زمانی که دندانی را از دست میدهید جای خالی آن، لبخند و صورت شما را تحت تاثیر قرار میدهد و این امر نه تنها در برخی افراد باعث کاهش اعتماد به نفس شده بلکه به دنبال آن ممکن است مشکلات متعددی برای سلامت دهان و دندان به وجود آید، بنابراین جای خالی دندان باید سریعا پر گردد. برای پر کردن جای خالی دندان روشهای زیاد از جمله ایمپلنت وجود دارد. ایمپلنتهای دندانی نوعی پروتز با پایههایی از جنس تیتانیوم بوده که سازگاری بالایی با بدن انسان دارند.
ایمپلنت ها به وسیله جراحی در دهان و درون استخوان فک قرار گرفته و پروسه جوش خوردن آن به استخوان فک 3 الی 4 ماه به طول میانجامد. پس از جاگذاری و جوش خوردن درون استخوان فک، دندانپزشک به راحتی میتواند دندان جایگزین را بر روی آن قرار دهد.
ایمپلنت دندان باعث میشود تا دندان محکم و استوار بر روی آن قرار بگیرد. از نکات مهمی که باید به آن توجه شود این است که این روش نیازمند لثههایی سالم است و باید استخوانهای کافی در فک وجود داشته باشد.
مراحل کاشت ایمپلنت دندان
- ایجاد بیحسی موضعی در ناحیه مورد نظر
- جراحی قرار دادن پایه در استخوان فک
- دوره انتظار اتصال ایمپلنت و استخوان فک
- قرار دادن یک پروتز موقت در طول دوره انتظار برای راحتی بیماران
- قالبگیری ایمپلنت اصلی برای ساخت یک پروتز جدید
- قرار دادن روکش دندان جدید ساخته شده بر روی پایه ایمپلنت
- انجام مراقبتهای لازم پس از جراحی
مزایای ایمپلنت دندان:
ایمپلنتها اشکال و اندازههای متفاوتی دارند. دندانپزشکان سعی میکنند ایمپلنتی را که مشابه رنگ دندان باشد، برای بیمار بکار گیرند. همچنین هم از نظر عملکرد و هم زیبایی بسیار بهتر از دندانهای مصنوعی هستند و ظاهری مشابه با دندانهای طبیعی دارند.
پس از کاشت ایمپلنت دندان هیچ محدودیتی برای خوردن غذاها وجود ندارد این در حالی است که با دندان مصنوعی نمیتوان بعضی از غذاها را به راحتی جوید.
پس از کاشت بعضی از پروتزها و یا دندانهای مصنوعی ممکن است در تلفظ کلمات تغییراتی ایجاد شود اما ایمپلنتها همانند دندانهای طبیعی عمل کرده و در گفتار فرد مشکلی ایجاد نمیکنند.
مراقبت از ایمپلنتها بر خلاف روشهای دیگر بسیار آسان بوده و نیازمند استفاده از مواد و محصولات خاص برای مراقبت نیستند.
ایمپلنتها طبیعی تر از روشهای دیگر بوده و روشی دائمی برای کل زندگی فرد هستند.
مراقبت و نگهداری:
مراقبت و نگهداری از ایمپلنت دندان دقیقا شبیه به نگهداری دندانهای طبیعیتان است. بسیار مهم است که روزانه مسواک بزنید و نخ دندان بکشید.
معاینات منظم، دو مرتبه در سال، باید در دستور کار قرار گیرد. طی معاینه، دندانپزشک شرایط کلی دهان و ایمپلنت را بررسی کرده و پایداری و کیفیت ایمپلنت را چک میکند. میزان مخاط دهانی نیز چک شده و عملیات تمیز کردن دندان بطور حرفهای انجام خواهد شد. همچنین هر گونه علائم غیر معمول مانند درد و ناراحتی بررسی میشود.
در استفاده از ایمپلنت باید از فشار زیاد روی آن پرهیز کرد. توصیه میشود قسمتهای بسیار سفت غذا مانند بادام، پسته یا نان سوخاری بوسیله ایمپلنت جویده نشود. همچنین از ساییدن دندانها بر روی هم در بیداری یا خواب باید پرهیز شود.
قیمت ایمپلنت دندان:
از جمله سوالاتی که اکثر افراد میپرسند قیمت ایمپلنت دندان است و باید گفت هزینه ایمپلنت با توجه به اینکه شرایط بیماران متفاوت است در افراد و دندانهای مختلف قیمت نیز متفاوت است. اما علاوه بر شرایط بیماران فاکتورهای دیگری نیز بر قیمت موثر است مثل برند و کیفیت ایمپلنت، مثلا ایمپلنتهای چینی و پاکستانی ارزانتر از برندهای دیگر است.
قیمت درمان ایمپلنت دندان را چندین فاکتور تعیین میکند:
– قیمت فیکسچر مصرفی.
– قیمت هیلینگ و ایمپرشن کوپینگ.
– نوع اباتمنت مصرفی که مستقیم یا زاویه دار باشند.
– نوع پروتز و روکشی که روی ایمپلنت قرار داده میشود فلز دار یا از جنس زیرکونیا باشد.
– دستمزد دندانپزشک بسته به مهارت و سابقه کار.
– تجهیزات کلینیک و استریلیزاسیون و مواد مصرفی.
ما در کلینیک کادوس با همکاری مجرب ترین دندانپزشکان گیلان با استفاده از بهترین تجهیزات و جدیدترین امکانات دندانپزشکی آماده ارائه بهترین خدمات کاشت ایمپلنت به مراجعه کنندگان گرامی هستیم.